Сухий яєчний білок кондитерський IGRECA (ВР1101)

Пастеризований порошок яєчного білка кондитерський спеціально розроблений для виробництва зефіру, тортів, збитих цукерок типу «Пташине молоко» і др.сбивних мас.

Переваги використання:
- Висока пеностворююча здатність і пеноустойчивість,
- Ефективне співвідношення при регідратації 1:10,
- Відсутність потемніння після термічної обробки збивні мас,
- Хороші мікробіологічні характеристики,
- Тривалий термін зберігання - 24міс.

Відновлення (спосіб застосування):
до 1 частини сухого білка додати 10 частин води для отримання 11 частин рідкого білка (1кг сухого білка еквівалентний рідкому білку прибл. 342 яєць).

Для зручності застосування можна змішати яєчний порошок з іншими порошкоподібними інгредієнтами перед відновленням.

Упаковка:
25 кг нетто, поліетиленові мішки в картонній коробці.

Термін зберігання:
24 місяці

Якість сухого яєчного білка підтверджено необхідною нормативною документацією:
- Гігієнічним висновком;
- Ветеринарне свідоцтво на кожну партію;
- Сертифікатом якості;
- Сертифікатом аналізу на кожну партію.