Сухий яєчний жовток - пастеризований яєчний жовток JP0102
Сировина:
Курячі яйця.
Процес виробництва:
висушування шляхом розпилення.
Застосування:
Випічка, печиво, тістечка.
Вермішель, локшина.
Майонез, соус, напівфабрикати / готові суміші, делікатесні продукти, десерти, дитяче харчування, морозиво.
Інші застосування - для виробництва косметики.
Відновлення:
До однієї частини порошку додати 1.30 частин води для отримання 2.30 частин рідкого жовтка (один кілограм порошку еквівалентний рідкому жовтку прибл. 115 яєць).
Для зручності застосування можна змішати порошок яєчного жовтка з іншими порошкоподібними інгредієнтами перед відновленням.
Упаковка:
25 кг нетто, поліетиленові мішки в картонній коробці
Термін зберігання:
12 місяців.