Сухий яєчний білок Мерінге IGRECA (підвищеної взбиваємості)
Застосування:
Желирование:
Консервовані, делікатесні продукти, бездріжджове тісто, макаронні вироби, продукти з риби, шинка та ковбасні вироби
Висока желююча здатність:
Спеціальні продукти з риби (крабові палички), шинка та ковбасні вироби
Висока пенообразующая здатність:
Хлібобулочні вироби, печиво, тістечка, торти, нуга та кондитерські продукти
Відновлення: До однієї частини порошку додати сім-десять частин води (оптимальна температура води - 20 С) для отримання восьми-одинадцяти частин рідкого білка (один кілограм порошку еквівалентний рідкому білку прибл. 250-342 яєць).
Для зручності застосування можна змішати яєчний білок з іншими порошкоподібними інгредієнтами перед відновленням.
Не вимагає попереднього замочування.
Упаковка:
25 кг нетто, поліетиленові мішки в картонній коробці.
Термін зберігання:
24 місяці