Сухий яєчний білок Мерінге IGRECA (підвищеної взбиваємості)

Застосування:

Желирование:
Консервовані, делікатесні продукти, бездріжджове тісто, макаронні вироби, продукти з риби, шинка та ковбасні вироби

Висока желююча здатність:
Спеціальні продукти з риби (крабові палички), шинка та ковбасні вироби

Висока пенообразующая здатність:
Хлібобулочні вироби, печиво, тістечка, торти, нуга та кондитерські продукти

Відновлення: До однієї частини порошку додати сім-десять частин води (оптимальна температура води - 20 С) для отримання восьми-одинадцяти частин рідкого білка (один кілограм порошку еквівалентний рідкому білку прибл. 250-342 яєць).

Для зручності застосування можна змішати яєчний білок з іншими порошкоподібними інгредієнтами перед відновленням.
Не вимагає попереднього замочування.

Упаковка:
25 кг нетто, поліетиленові мішки в картонній коробці.

Термін зберігання:
24 місяці